Youtuberi,Blogeri koje ja pratim♥

Ovaj post ce biti malo drugaciji,naime,ove temu sam se slucajno dosetila...Posto sam u poslednjih nekoliko meseci opsednuta youtube-om i Blogom,zelim da vam predstavim moje najomiljenije Youtube Girls ,ili Youtube devojke koje ja svakodnevno pratim... pa hajde da pocnemo..♥

  • JANA DAČOVIĆ
Ovo je jedna od mojih najomiljenijij devojaka sa Youtube-a. Jana je pretalentovana za modu,i mislim da je ona rodena za ovaj posao! Jana ima 16 godina,iz Srbije je. Pravi video snimke vezane za modu,beauty videe,DIY... Obozavam je. Jano,želim ti sve najbolje!
  • MARIJA ŽEŽELj
Marija je takodje jutjuberka koja je iz Srbije.Veoma je lepa i talentovana. Ona se dosta druži sa Janom,veoma su dobre drugarice. Marija snima vedee u vezi mode,neke challenge,DIY ideje,rutine.Marija je iz Novog Sada. Svaki nimak joj je sve bolji i bolji.Marija,samo tako nastavi!

  • BETHANY MOTA
Beth je jedna od najpoplarnijih jutjuberki na svetu.. Ali i ona zasluzuje sve to,zato sto je u pocetku bila jako sramotna,i plasila se misljenja drugih ljudi.Njena hrabrost se sada isplatila.Beth u poslednje vreme jako malo snima,nazalost! 




  • ANN DREA
Ovu jutjuberku sam pocela da pratim pre nekoliko dana..I na prvi pogled mi izgleda jako zanimljivo.. Ann Drea ima jako zanimljive video snimke,lepo ih uredjuje,i svaki novi video je na razlicitu temo. Bravo Ann Drea♥ Ona je jako lepa♥

  • ZORANNAH
Zorana Jovanovic ima svoj Fashion blog,ona je i blogerka i vlogerka.Snima videe na Jutjubu,koji su jako korisni.Jako je popularna.Cesto putuje,lepa je. I zasluzuje sve najbolje! 

Linkovi:
  1.  Jana: https://www.youtube.com/user/jana602f
  2. Marija: https://www.youtube.com/channel/UCsOaRHdUnIjjjZzzB8JrH5Q
  3. Bath: https://www.youtube.com/results?search_query=bethany+mota
  4. Ann Drea :https://www.youtube.com/channel/UCw1XDCHXmD1h8xGtHzty_IQ/featured
  5. https://www.youtube.com/user/Zorannah


Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Meet up me ♥

App For Android

Parfemi